Placidochromis Elektra Likoma

Placidochromis Elektra Likoma

Ciclide Bucuresti

Sciaenochromis Fryeri Iceberg

Sciaenochromis Fryeri Iceberg

Ciclide Africane Bucuresti

Pseudotropheus Demasoni

Pseudotropheus Demasoni

Ciclide Africane

Nimbochromis Venustus

Nimbochromis Venustus

Ciclide Africane

Placidochromis phenochilus mdoka “white lips”

Placidochromis phenochilus mdoka “white lips”

Ciclide Africane de vanzare

 

Termeni și condiții

Conditii generale pentru utilizarea site-ului
CICLIDE BUCURESTI, in calitate de detinator al domeniului ciclidebucuresti.ro a deschis si realizat acest site pentru a-si informa personal toti clientii sau potentialii clienti. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de acceptarea conditiilor de utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi generale aplicabile ce guverneaza Internetul.
Drepturi de proprietate intelectuala
CICLIDE BUCURESTI este detinatorul site-ului www.ciclidebucuresti.ro Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate în acest site sunt proprietatea detinatorului sau a unor terti care au autorizat CICLIDE BUCURESTI sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor sunt autorizate in conformitateᅠ cu dispozitiile legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari care îl compun, fara a se fi obtinut în prealabil autorizatia de la CICLIDE BUCURESTI, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei în vigoare.
Actualizare
Ansamblul de pagini ce constituie site-ul www.ciclidebucuresti.ro este o prezentare generala a produselor pe care CICLIDE BUCURESTI le ofera. CICLIDE BUCURESTI isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza informatiile privitoare la tipurile de servicii pe care le ofera www.ciclidebucuresti.ro. De asemenea, CICLIDE BUCURESTI. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza accesul la site sau conditiile de utilizare ale acestui site. In consecinta, utilizatorii vor trebui sa verifice periodic si sa se raporteze la aceasta rubrica din site.
Responsabilitate
Utilizatorii folosesc site-ul www.ciclidebucuresti.ro pe propria raspundere. CICLIDE BUCURESTIᅠ nu va putea fi facuta responsabila pentru eventuale daune directe sau indirecte ce pot rezulta din accesul sau utilizarea acestui site sau a celor legate de acesta.
Aplicabilitate
Prezentele conditii se supun dreptului intern romanesc. In caz de litigiu, numai instantele romanesti din Bucuresti vor fi considerate competente.

WhatsApp Contact WhatsApp